Välkommen till julen.ifokus!

Detta är sajten för dig som gärna håller på med pyssel till jul. Kanske du älskar att göra hemgjorda julklappar eller börjar riktig tidigt med planeringen?

Kanske du enbart behöver tips och idéer till smarta, snabba, hemgjorda presenter, tårtor, kakor, dekorationer? Kanske du vill diskutera olika traditioner om julen eller du bara vill läsa och lära nåt nytt om varför vi har dom traditioner som vi har, och kanske du även får några överraskningar på vägen.


Vi vill önska dig  välkommen, även du som inte tycker om julen alls, men vi ber dig komma i håg att vi vill gärna respekteras för att vi tycker om julen, just som vi respekterar att där finns dom som inte tycker om den alls. Viktigast av allt är god ton och gott humör!


Sist några ord om skrivregler.

Här har vi  medlemsavtalet som du har gått med på när du blev medlem, iFokus Skrivregler, samt några ord om Netikett. Vi tror inte vi behöver gå in på detaljer med jättestrikta regler så länge som alla håller god ton.

Vi vill hålla sajten fri från reklam av alla slag men om ni frågar någon av oss innan, kan vi acceptera reklam för sådant som är relaterat till julen ändå, så som marknader, potentiella julklappar/julprylar, julens tema och så vidare. Fråga först!
All reklam som ej godkänts i förhand tas bort utan någon varning.  

Vi önskar dig varmt välkommen till vår sajt Julen!

Carmarino med medarbetare