Pimpa pepparkshjärtan
Fick en idé om att man skulle kunna lägga ihop två pepparkakshjärtan med någon kräm emellan och sen dekorera. Funderar på choklad eller kanske apelsinkräm.
Vad tror ni om det? Några idéer om vad som kunde bli gott?
Har också läst om det, men jag minns inte vilken kräm som användes emellan. Tror att det kan bli gott med t.ex. färskost smaksatt med apelsin eller någon annan citrusfrukt. Kanske även vanilj.
¡ɹnʇɐuƃıs ɯos uǝp ɐɥ ɥɔo uǝʇxǝʇ ɹäɥ uǝp ɐɹǝıdoʞ ʇʇɐ ɹöɟ ɹɐlʞ åsʞɔo uɐʇn ʇɹɐɯs ɐɹɐq ǝʇuı np ɹä ɹäɥ ʇǝp ɐsä1 np uɐʞ
Hittade lite olika recept:
https://www.ica.se/recept/pepparkakswhoopie-714342/
https://www.ica.se/recept/pepparkakor-med-lax-ostkram-334781/
https://svenskarecept.se/recept/fyllda-pepparkakor/
http://www.hemtrevligt.se/icakuriren/recept/pepparkakor-fyllda-med-chokladtryffel/
https://stockholmteahouse.wordpress.com/tag/pepparkakor-med-fyllning/
https://www.coop.se/recept--mat/recept/d/dubbla-pepparkakor-med-pistagekraem-och-choklad/
¡ɹnʇɐuƃıs ɯos uǝp ɐɥ ɥɔo uǝʇxǝʇ ɹäɥ uǝp ɐɹǝıdoʞ ʇʇɐ ɹöɟ ɹɐlʞ åsʞɔo uɐʇn ʇɹɐɯs ɐɹɐq ǝʇuı np ɹä ɹäɥ ʇǝp ɐsä1 np uɐʞ