recept på knäckebröd
Måste tipsa om ett supersnabbt och lätt knäckebröd som går att göra i många olika varianter beroende på krydda och frön man väljer. Står på baksidan av Risenta majsmjöl. 2dl majsmjöl 1dl solrosfrön 1dl linfrön 1/2 rapsolja 2dl kokande vatten 1 msk mortlade fänkålsfrön Blanda ovanstående ingredienser och kavla ut på ett bakplåtspapper. salta och garnera med mer frön, in i ugnen på 150° i 45min. Klart! Jag valde att använda olivolja då det var det enda jag hade hemma sedna uteslöt jag fänkålsfröna och det blev supergott. Ska absolut ge bort en burk i julklapp till nära och kära :).
Vad bra, det var ju jätteenkelt. Om jag testar kommer jag att byta ut majsmjölet mot rismjöl - ingen aning om det skulle funka, men kan vara värt att testa då jag råkar ha hemma det. :)