Advent

Julkrans som kalender

2013-11-03 11:50 #0 av: Gunlog

Jag var på IKEA igår. Fick mycket inspiration, som vanligt, och blev 900:- fattigare. När vi gick där så såg jag deras krans med granris i plast. Den är väldigt gles och tråkig, tycker jag, men smaken är ju olika. Man kan fylla upp den med något kanske, men det blir nog inte så bra. Kanske om man knyter i några kottar och/eller några små paket, kanske en tomte eller två... Lite godis...

Godis i en krans... Naturligtvis! Man kan ju göra en helt egen krans! Det finns ju runda ringar i frigolit att köpa. Fyll den med godis och små paket som en adventskalender! Jag tror jag ska göra en sån i år, faktiskt.

Tips till er som har små barn, som också vill ha godis i kalendern. Köp Dietorelle-godis. De är garanterat sockerfria. Sonen fick sockerkickar när han var liten, så jag lade Dietorelle i hans kalender. Han fick ingen kick alls, och han tyckte de var sååå goda!

Ja, jag får nog göra en sån krans och sen lägga upp foto här! Någon annan som har gjort det?

Saknaden av små kattassar är enorm... Att överleva det varje dag är en konst...

Sajtvärd på julen.ifokus.

Sajtvärd på Hantverk & på Återbruk.

Anmäl
2013-11-03 17:52 #1 av: Lavine

Kul idé!

Anmäl
2013-11-03 17:53 #2 av: Gunlog

Jag tror det kan bli roligt med en sådan. Lite annorlunda...

Saknaden av små kattassar är enorm... Att överleva det varje dag är en konst...

Sajtvärd på julen.ifokus.

Sajtvärd på Hantverk & på Återbruk.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.