Julförberedelser för hem, folk och djur!

Era julinköp 2012

2012-11-06 17:40 #0 av: LinaK

I denna tråd tänkte jag att vi kunde dela med oss av vad vi köper för nya julsaker detta år Glad Inte alla som köper nya julsaker alla år, men vi är några som älskar detta (räknar in mig själv där Tungan ute)

Så dela med er nu!

// Lina - VärdBichon Kolla gärna in min blogg:
http://linaalgotsigge.blogg.se

Anmäl
2012-11-06 17:42 #1 av: LinaK

Jag köpte två sånna här granar idag, dom var bara så fina tyckte jag. Dom kommer vara fina i fönstret Glad

Köpte en skylt också, som var formad som ett stort vitt hjärta som det stod God Jul på med röd text.

Blev också ett fat som jag ska ha som adventsljusstake + grönmossa på.

// Lina - VärdBichon Kolla gärna in min blogg:
http://linaalgotsigge.blogg.se

Anmäl
2012-11-06 17:43 #2 av: [lucke]

Dels köper jag hyacinter ca 1 gång i veckan så länge jag kan få tag i dem. Älskar doften och de är söta att titta på. Planerar att köpa en adventsstjärna i metall, ev. en julslinga till min lilla gran, jag har beställt julpapper etc samt låtit göra egna julkort. Det är vad jag kommer på just nuGlad

Anmäl
2012-11-06 17:45 #3 av: LinaK

Denna stora tomte fick följa med mig hem från gekås där jag var igår, den är rätt stor och riktigt söt Glad

// Lina - VärdBichon Kolla gärna in min blogg:
http://linaalgotsigge.blogg.se

Anmäl
2012-11-06 18:13 #4 av: [RMSLiners]

Jag älskar att köpa julsaker men tror inte det blir av i år då vi har annat som måste prioriteras men kanske om jag har tur så kan jag åtminstone införskaffa denna tomte från rusta som jag så länge velat ha. Återkommer om jag införskaffat den.Flört

Anmäl
2012-11-07 06:23 #5 av: WinterPrince

Jag tänkte köpa lite julpynt idag! Har flyttat till nytt stall utan get som äter upp julpyntet. Så där ska pyntas! Gröna fejkgirlanger tänkte jag mig, röda sidenband, kanske något rött glitter och röda plastkulor. Vi får se vad jag har råd med.

Mvh Emelie & Jack
Exa Equestrian, Ingen död fisk, 141km

Anmäl
2012-11-07 08:37 #6 av: Marinas Mix

plaströrpärlor, Kanske inte så juligt, men vad jag ska göra med dem blir juligt.

Jag ska tillverka en vacker juldekoration att hänga på ytterdörren, samt lite nytt pynt att hänga i den obligatoriska granen.

Pyssliga hälsningar Marina.
Sajtvärd på Pärlpyssel & Smyckestillverkning *Min blogg*
Häng med in i det nya äventyret på BeadCraft

Anmäl
2012-11-07 18:45 #7 av: [Xmizzmansonx]

Jag har en stor julstad som jag ska plocka upp den 24 november(om jag kan hålla mig tills dess<3) och det är massa småhus, lampor, speldosor och rörliga figurer, lyktor, granar, snögubba roch människor:) Och förr förra veckan köpte jag ett set med 3 blinkande hus och 1 blinkande kyrka, ett äldre kärleks par arm i arm och en pojke med hund och ngn som håller i en snögubbe, två lyktor och 5 små julgranar innehöll detta setet för bara 209:- kronor:) Kan knappt bärga mig för att få upp det här:D<3 och så har jag köpt en lång ljusslinga som ska sitta ute:) Jag står för inomhus pyntandet och min tvillingsyster för lamporna utanför huset^^ Och det blir bara mer och mer lampor för varje år ute:) Jag älskar mitt hus när det är december<3 Blir en sånn kärleksfull stämningen med alla julsaker, punt glitter, porslin och dekorationer:) Och sen <3 Den artonde december<3 När man ska köpa sig en julgran och klä den!!<3 Inne i tv rummet där man tittar på till exempel mupparnas julsaga med en kall julmust och nybakta pepparkakor<3 oj ser att jag skenade iväg från ämnet härx) I alla fall i ska till ullared den 23:e Och där ska jag allt fylla kundvagnen med julsaker^^ Ska inskaffa mig en sån där stor prydnads tomte till:) Har en grå och ska skaffa mig en med ljusare klädsel<3 ^^ katterna har dock tuggat lite på den gråa så får vara mer på vakt denna julen^^ <3 God jul på er:) <3

Anmäl
2012-11-09 18:18 #8 av: Bruden-Mbuti

kom nyligen hem ifrån NY och NJ.

passade på att köpa söta julgransbjällror, typ julgranskulor, till barnbarnen. riktigt söta såna som man ofta ser i julfilmer från usa.

Anmäl
2012-11-10 23:45 #9 av: [Joanna76]

Första gången jag köper julgranspynt på Åhlens (dyrt!), men dessa var jag bara tvungen att ha


Anmäl
2012-11-10 23:46 #10 av: [Joanna76]

Och den här kransen är fantastiskt vacker med sina otradionella färger


Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.