Low carb snälla vaniljfudge!
2 dl grädde
100 gram smör
3 SS Sukrin-florsocker eller sötningsmedel
1 ts vaniljsocker eller halv ts äkta vaniljpulver. Smak till så man tycker det smakar tillräckligt vanilj!
Värm upp detta i gryta med teflonbotten. Det skall hettas upp sakta på låg värme. Låt det småkoka i 45-60 minuter efter det har blivit varm, det skall inte röras i detta ofta! Kanske röra om 3 gånger sammanlagt. När du doppar en tesked i det och doppar i kallvatten så det klarar dropptesten på så vis är det klart.
Ha det på smord papper och låt det kylna litegrann, när det är lagom kylt delar du det i tärningar och förvarar det svalt till servering.
//Rita, sajtvärd på Husmorstips, fibromyalgi och julen, medarbetare på Lantdjur
Följ min julblogg, bloggen och min hemsida.
sukrin melis vet jag vad det är men vad är det för mått SS
SS = matsked på norska :)
//Rita, sajtvärd på Husmorstips, fibromyalgi och julen, medarbetare på Lantdjur
Följ min julblogg, bloggen och min hemsida.