2011-08-17 11:58 #0 av: Rita-S

I samma veva startar jag förfrågan om hemliga tomten. Denna omröstningen nålas och kommer vara öppen till nånstans i november. 

Tidigare år har vi haft hemliga tomten, där man anmäler sig innan en viss tid, sen utlämnar fullt namn, adress och ålder (samt allergier) till sajtvärden. Sajtvärden lottar sen blandt alla anmälda vilka som ger en liten klapp till väm sen, och paket skall skickas innan en viss tid.

Vi har brukat sätta en maxgräns på vad paketet kan kosta, typ 60 kronor eller dyl, (inte medräknat frakt sen), men det är helt okej att gå något över detta om man vill så. Dock är det en del av grejen att man skall få klura och jobba litet med att få till ett rimligt litet paket, tanken är att ge en liten rolig uppmerksamhet och inte att ge något dyrt.

Man skall sen vara hemlis, altså skall man kanske med julklappsrim eller en liten ledetråd hinta om väm man är utan att man rakt ut säger det. Man får heller inte veta ifokus-namnet på den man skall skicka till och måste därmed gissa väm denna är.

Sen blir det gärna en gissningstråd, och kanske även en tråd med bilder sen.

Hur tycker ni, kör vi hemliga tomten även i år? :)