Griljerad aubergin
Griljerad aubergin
1 st
aubergine, - 2 st
1 dl
olivolja
1 dl
basilika, färsk, hackad
1 st
ägg
2 msk
senap
1 dl
ströbröd
Tillagning:
6 portioner
1. Sätt ugnen på 200°C.
2. Skala auberginen. Blanda olivoljan och den hackade basilikan.
3. Vänd i auberginen och ställ åt sidan.
4. Blanda äggen och senapen tag fram den marinerade auberginen och pensla på äggblandningen.
5. Strö över ströbrödet och griljera i ugnen i 10 min.
Receptet hämtat från tasteline.com
Tack Vira! Det låter spännande. Vill man göra det lite mer lowcarb kan man kanske ta hackade nötter i stället för ströbröd, eller vad ska vi tro? Jag är lite oerfaren när det gäller ströbrödsersättningar.
Malna fläsksvålar :) funkar jättebra som ströbröd :)
//Rita, sajtvärd på Husmorstips, fibromyalgi och julen, medarbetare på Lantdjur
Följ min julblogg, bloggen och min hemsida.
# 2. Tack för förslaget Rita.S, men jag äter inte kött så det har jag inte lust att använda. Men jag ska väl hitta på något.