Annons:
Etikettdieter
Läst 1686 ggr
Vira
12/21/07, 7:10 PM

Griljerad aubergin

Griljerad aubergin

 

1 st

aubergine, - 2 st

1 dl

olivolja

1 dl

basilika, färsk, hackad

1 st

ägg

2 msk

senap

1 dl

ströbröd

Tillagning:

6 portioner
1. Sätt ugnen på 200°C.

2. Skala auberginen. Blanda olivoljan och den hackade basilikan.

3. Vänd i auberginen och ställ åt sidan.

4. Blanda äggen och senapen tag fram den marinerade auberginen och pensla på äggblandningen.

5. Strö över ströbrödet och griljera i ugnen i 10 min.

Receptet hämtat från tasteline.com

Annons:
Sagittaria
12/21/07, 7:38 PM
#1

Tack Vira! Det låter spännande. Vill man göra det lite mer lowcarb kan man kanske ta hackade nötter i stället för ströbröd, eller vad ska vi tro? Jag är lite oerfaren när det gäller ströbrödsersättningar.

Rita-S
12/21/07, 8:10 PM
#2

Malna fläsksvålar :) funkar jättebra som ströbröd :)

//Rita, sajtvärd på Husmorstips,  fibromyalgi och julen, medarbetare på Lantdjur
Följ min julblogg,  bloggen och min hemsida

Sagittaria
12/22/07, 2:12 AM
#3

# 2. Tack för förslaget Rita.S, men jag äter inte kött så det har jag inte lust att använda. Men jag ska väl hitta på något.

Upp till toppen
Annons: