Prathörnan

Andra högtider

2009-08-21 13:12 #0 av: Rita-S

Jag har nu innfogat en forumskategori för andra högtider.

Sajten er och förblir en julsajt, och hovedfokuset skal va på julen och allt som hör julen till antigen man firar gammal joule, jolablot, vintersolverv, kristen jul, icke religiöst betonat firandet som sammenfallar med julen eller hur det är.

Men jag har till nu inte förbjudit andra högtider eller tagit bort tråder om påsk, midtsommar eller annat.  Det tänker jag heller inte göra. Det kommer inte komma något artiklar om andra högtider, men forumet är öppet även för dom. Då kanske det även var på sin plats med en forumskategori för det med! :)

//Rita, sajtvärd på Husmorstips,  fibromyalgi och julen, medarbetare på Lantdjur
Följ min julblogg,  bloggen och min hemsida

Anmäl
2009-08-21 13:45 #1 av: Kramis65

Va bra har ju för mig att andra högtider kopplas ju ihop med julen det är ju en enda lång länk, fasta till påska me är inte så insatt i pingsten

// Ulrika

Medarbetare på Frivillig arbetare, sorg ochMatlust En smula hänsyn och lite omtanke betyder så mycket. Man behöver inte veta allt, men man kan ta reda på det!

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.