Etikett: julmaten
Läst 1823 ggr
12/21/09, 1:52 PM
0
Ho-ho-ho..eller nöff-nöff..
Vilken anser ni vara den bästa okokta skinkan. Vill ju liksom tillaga min själv jag, men vet inte riktigt vad eller vilken jag ska köpa.
Tack å (jul)bock
Annons:
12/21/09, 6:46 PM
0
#1
Skulle du mot förmodan hitta en socker-saltad skinka med ben så är den helt klart bäst.
Annars Scan-Piggham.
// Anders...f.d. 890-3 .....och fortfarande batteridriven!
12/21/09, 7:18 PM
0
#2
Håller också på sockersaltat. Och benet gör skinkan saftigare.
Sagt av en f d bonde och skinkuppfödare.
Tom
//Tom-B har överlåtit värdskapet för Fiske Ifokus till Hera.
12/21/09, 7:24 PM
0
#3
Ja inget går upp mot egentillverkad sådan på 5-6 kg, med en ordentlig fettrand!
// Anders...f.d. 890-3 .....och fortfarande batteridriven!
Annons: