Annons:
Etikettjulmaten
Läst 1823 ggr
annasanna
2009-12-21 13:52

Ho-ho-ho..eller nöff-nöff..

Vilken anser ni vara den bästa okokta skinkan. Vill ju liksom tillaga min själv jag, men vet inte riktigt vad eller vilken jag ska köpa.

Tack å (jul)bock

Annons:
Anders 50
2009-12-21 18:46
#1

Skulle du mot förmodan hitta en socker-saltad skinka med ben så är den helt klart bäst.

Annars Scan-Piggham.

// Anders...f.d. 890-3 .....och fortfarande batteridriven!

Tom-B
2009-12-21 19:18
#2

Håller också på sockersaltat. Och benet gör skinkan saftigare.

Sagt av en f d bonde och skinkuppfödare.

Tom

//Tom-B har överlåtit värdskapet för Fiske Ifokus till Hera.

Anders 50
2009-12-21 19:24
#3

Ja inget går upp mot egentillverkad sådan på 5-6 kg, med en ordentlig fettrand!  Glad

// Anders...f.d. 890-3 .....och fortfarande batteridriven!

Upp till toppen
Annons: