Annons:
Etiketterdjurenartikel
Läst 5811 ggr
JossanH
2010-12-30 18:59

Vinnande bidrag

Bild 1. Klicka för att öppna i full storlek.

Bilden som vann omröstningen som finaste lucia/tärna/stjärngosse var bilden på illern Marcello. Här kommer en liten text om hur det är att bo tillsammans med Marcello.

Marcello flyttade hem till mig och min sambo i somras. Han är min 4e iller och har fått bli sällskap åt den sista illern i min "trio" som jag hade i flera år.
Tanken var att jag inte skulle skaffa fler illrar men det är lätt att man blir illerbiten och då är det lättare sagt än gjort att tacka nej till en så mysig pojk som Marcello!
Hans favoritsysselsättning är att busa och mysa. Tidigt varje morgon ska förstås hela lägenheten gås igenom eftersom inga människor är vakna som kan underhålla honom… Kanske kan han väcka någon!?

Eftersom han föddes i somras så fick han uppleva sin första snö och sin första jul nu 2010. Snön var ju en jättestor och rolig leksak som man kan doppa ned huvudet i och plöja fram som en plog. Det ska grävas och busas i snön. Underbart att se!

När jullådan kom fram var ju även det en låda "till honom" som han dök ned i direkt och simmade runt bland julgranskulor och glitter. Till sist fick han i alla fall upp en liten kula ur kartongen, som kunde jagas över golvet.

Julgransmattan blev ett schysst gömställe och granen kan man sno kulor ifrån. Vilken tur att vi bara inhandlar leksaker till Marcello ;)

Med vintern kommer också roliga vinterskor i hallen där han i bästa fall får tag i en och annan sula som går att gömma någonstans.
Men jag tror att det han har gillat allra mest under julen är att hjälpa mig att slå in julklappar.. Han har stulit bubbelplast och legat invirat i julklappspapper ett antal gånger!

God Jul & Gott Nytt År
önskar
Jossan med illrarna Marcello & Skit

Namnlöst-12.jpg

Sajtvärd på Iller.ifokus

Annons:
JossanH
2010-12-30 19:07
Bild 1. Klicka för att öppna i full storlek.
#1

Haha, jag fick inte med bilden ;)

Vet ju  inte hur man gör…

Sajtvärd på Iller.ifokus

[lucke]
2010-12-30 21:20
#2

Vilken sötnosKyss

Rita-S
2010-12-30 23:10
#3

jag har fixat in bilden :)

//Rita, sajtvärd på Husmorstips,  fibromyalgi och julen, medarbetare på Lantdjur
Följ min julblogg,  bloggen och min hemsida

Sara
2011-01-01 14:15
#4

:) Marcello är en snygging!

Sara

Simson
2011-01-04 00:23
#5

Vilken rolig o vacker busunge! Skrattande

-> Kastrera och id-märk <-   \>^..^<   CatCrazyLady

Upp till toppen
Annons: