Om Julen iFokus

Välkommen till julen.ifokus!

Detta är sajten för dig som gärna håller på med pyssel till jul. Kanske du älskar att göra hemgjorda julklappar eller börjar riktig tidigt med planeringen?

Kanske du enbart behöver tips och idéer till smarta, snabba, hemgjorda presenter, tårtor, kakor, dekorationer? Kanske du vill diskutera olika traditioner om julen eller du bara vill läsa och lära nåt nytt om varför vi har dom traditioner som vi har, och kanske du även får några överraskningar på vägen.


Jag vill önska dig  välkommen, även du som inte tycker om julen alls, men jag ber dig komma i håg att vi vill gärna respekteras för att vi tycker om julen, just som vi respekterar att där finns dom som inte tycker om den alls. Viktigast av allt är god ton och gott humör!


Sist några ord om skrivregler.

Här har vi  användaravtalet som du har gått med på när du blev medlem, iFokus Skrivregler, samt några ord om Netikett. Jag tror inte jag behöver gå i några detaljer med jättestrikta regler så länge som alla håller god ton.

Jag vill hålla sajten fri från reklam av alla slag men om ni frågar mig innan kan jag acceptera reklam för sådant som är relaterat till julen ändå, så som marknader, potentiella julklappar/julprylar, julens tema och så vidare. Fråga först!
All reklam som ej godkänts i förhand tas bort utan någon varning.  

Jag önskar dig varmt välkommen till vår sajt Julen!

Värd

Avatar för Carmarino

Medarbetare

Avatar för DesK Avatar för Jinglebelle